Het gele gras van Driel

Het is voorbij, we zijn weer thuis, eigen douche, eigen bedje. En ZON, warmte, droog, geen fleece of regenjack meer. Als ik eerlijk ben vind ik het zalig. De terugtocht met een ander maatschappij gedaan. Prachtige boot, kitcher dan kitch. Alles keurig verzorgd en geregeld. Bijna 8000 km gereden. Het was de moeite waard. En Marian is een goed reismaatje.

Flamsban
Fotostop bij de waterval (Flamsban)
Tijdens de fotostop werd een show (incl muziek) opgevoerd.
Kerkje van Flam, je ziet op de foto 75% van Flam
Torpo Staafkerkje, sorry geen avond of andere zon. Gewoon in de regen.
Torpo, schildering is authentiek, niet gerestaureerd, kerkje is erg authentiek en prachtig

Wrap up: Noorwegen is schitterend, echt allemachtigprachtig. Maar we hebben op 70 dagen totaal schat ik 10 dagen gehad met 20 graden of meer. En ik denk iets meer, maar niet veel meer hele droge dagen. Dat is te weinig voor een goed humeur. In elk geval voor mijn humeur. Hoogtepunten? Toch wel de Noordkaap, en ik vind de Lofoten ook echt heel prachtig. De Birdsafaris waren geweldig. Papegaaiduikers zijn heerlijk koddige vogels. Laten zich slecht fotograferen, maar zijn echt leuk. Drie keer elanden gezien, heel veel rendieren gezien, herten gezien, vos, sneeuwhoen. Het was een mooie reis. Eervolle vermelding Jotunheimen, prachtig, hadden we langer moeten blijven. Maar ja die regen. Flam was leuk, met het treintje. En de route van Flam naar het zuiden over de 50, een prachtige route. Helaas werd het die dag pas om 16 uur droog. Dus niet gestopt voor foto’s. Maar de route was prachtig en uitdagend (bochten en helling).

Vaarwel Oslo
Op de boot
14 dekken, wij sliepen op 8
Mooi geweest

3 gedachten aan “Het gele gras van Driel”

  1. We hebben genoten van je mooie foto’s, jammer dat het weer niet goed was.

  2. Welkom thuis, geniet van het mooie weer. Het is nog niet voorbij. OK die droogte is niet goed maar wat een prachtige fietszomer. Ik geniet!!! En ik heb heel veel plezier beleefd aan je plaatjes en praatjes. Tot ziens

  3. We sluiten er nog graag een laatste keer bij aan. Hebben er op afstand van meegenoten, via foto’s en tekst. We herkenden je er helemaal in, Lucie, leuk!

    Nu weer verder genieten in het mooie Driel ?!

Geef een reactie