Geurtje op?DEET

Het is heerlijk hier in het uiterste noorden van Finland. Ca 25 graden, dag en nacht zon, klein briesje. Veel muggen dus. Daar hebben we een apparaatje voor dat met een verdamper werkt. Helpt een beetje. Vooral smeren met Deet is winnend. Maar het is heerlijk om in de zon te zitten en het iets te warm te hebben. Overigens is verbranden er op deze breedtegraad niet bij. Lekker geroeid (blaren, jazeker). Lekker gefietst, geen problemen en heerlijke luxe cottage met vogels en eekhoorns.

Luxe cottage, was echt luxe.
Heerlijk, ik heb de blaren er best voor over.
Fiets was niet top, weg wel. Erg rustig en ik mag lekker doortrappen.
Een altaar in een Samen kerkje
Goudvink! We zien vrijwel geen vogels. Echt minder dan verwacht en veeeeeeeel minder dan in mijn Betuwe.
Er huppelen twee eekhoorns bij onze luxe cottage
Ik vraag vooral aandacht voor die zonnetjes in de avond en de nacht.

4 gedachten aan “Geurtje op?DEET”

  1. Hetty,
    Ik vind eigen fiets mee voor het te verwachten beperkte gebruik gewoon te veel gesleep. Te veel fiets eraf en dragers opbergen. Tiseenkeuze. Voorlopig is het hier bloedheet en gaan we morgen naar de Noordkaap. Waar het ook warm is. En MUGGEN! Ze hebben een beetje respect voor Deet.
    Groetjes uit de schaduw
    Lucie

  2. prachtig en rustig zo te zien. Weer blijft goed in ieder geval tot einde week zo te zien. Geen eigen fiets mee, ik ben verbaasd. En met een flesje DEET is er toch te genieten van die mooie lange avonden.

  3. Ziet er erg zomers uit, heerlijk zeg, fietsen en roeien! En 24 uur zon – daar kunnen wij niet tegenop natuurlijk 😉

    Haha, en op het water had je vast geen snelheidsbeperking – én zo te zien het meer voor jullie alleen (die weg trouwens ook). Gelukkig hebben jullie de eekhoorns nog … Wat een mooie foto van dat beestje (en van de goudvink)!

  4. Mooie cottage, een eenzame fietser, een fanatieke roeister, te weinig vogels, maar dag en nacht zon dat compenseert alle tekortkomingen. Waar kun je nou s-nachts een boekje lezen in de open natuur. Gaan je wel op tijd naar bed?Nog goed nieuws uit de regio, het heeft weer een heerlijk buitje gedaan van een 30mm. ook in Driel.

Geef een reactie