Kiruna, IJshotel en tussenstop. En veel regen

Op naar Kiruna in Zweden. We hadden een aardige tussenstop gereserveerd. Betaald en bevestigd gekregen. Bij aankomst bleek het hotel gesloten. De telefoonnummers die op de deur stonden liepen dood op de mededeling dat the Office open is mo-fri from 9-17. Het was zondag. Reageer ik niet erg goed op. In die zin dat de mensen van dat office inmiddels weten dat dit tot een formele klacht leidt en een kostenclaim. MAAR uitgeweken naar een fantastisch alternatief. Huisje groter dan mijn huis in Driel.

Zie mijn bescheiden auto in perspectief. Van de helft van deze twee onder éénkapper.
Vanaf de bovenverdieping

Heerlijke wandeling gemaakt in de bossen over de loipen. Begon pas laat in de middag te regenen.

Geen spectaculaire foto’s, maar het was een heerlijk oud bos.

Dan door naar Kiruna want we wilden het IJshotel wel zien. Is GEWELDIG KOUD. Maar was echt erg leuk om te zien. Gelukkig hebben wij kamers in het warme deel.

Het vriest binnen 5 graden
Prachtige sculpturen
Het bed staat er achter. Maar mijn bedje lekker ergens anders
Mooi hoor, maar mij te koud
Mijn vingers klagen, donsjack voldoet.
Blauwe stip is Kiruna. In Finland knapt het weer sinds ons vertrek aardig op.

Ja reacties worden op prijs gesteld

4 gedachten aan “Kiruna, IJshotel en tussenstop. En veel regen”

  1. Marlies,
    Je komt in mijn spamfilters terecht. Maar dank voor de reactie. We hebben het prima naar de zin. Zeker nu, het weer is hier vergelijkbaar met de berichten van Nederland.

  2. Hoi dames,
    Ijshotel, prachtig om te zien maar niet mijn ding denk ik zo. Verder gewoon in de Villa blijven zitten en als weeronline gelijk heeft komt het mooie weer naar jullie toe!!

  3. De gedachten aan het ijshotel helpt hopelijk vandaag de dag een beetje door te komen. Het wordt hier vandaag een tropische dag.

  4. Zeer bijzonder zeg, dat IJshotel! Lijkt me een indrukwekkende, sprookjesachtige sfeer en ja .. ook ijzig koud natuurlijk. Zou wat voor Jan zijn, daabinnen slapen (echt!).
    Anyway, eenmaal binnen heb je gelukkig ook geen last van regen 😉
    Goed dat jullie er toch nog in konden, zij het een dag later! En af en toe foeteren … ach, daar knapt een mens soms ook érg van op, toch :):)?

Geef een reactie