Wandelen rond Kalaw

Ik ga kortere berichten maken, want de wifi is teleurstellend slecht. Ik kom gewoon niet bij de pagina en kan niets uploaden.

En de wandeling rond Kalaw en de trekking van Pyndaya naar het klooster mogen best apart vermeld. Was nl vreselijk leuk. Trekking is ook soms ons ding, hangt van de route af en vooralvan de weg. Omgeving is prachtig, track soms prima, soms minder.

Een heel gelukkig en zalig Kerstfeest voor jullie allemaal. Deze kerstster wil ik jullie niet onthouden.
rond Kalaw een heerlijke wandeling gemaakt door een prachtige omgeving.
volgens de beschrijving zouden we lokale klederdrachten zien. Dus deze dame werd opgetrommeld en poseert met frisse tegenzin.
Deze jonge dame had veel minder moeite met de camera.
Grootmoeder en kleinkind. Ook hier geldt dat de kleintjes minder moeite hebben met de camera.
We gaan op een tweedaagse trek. Overnachten in een klooster. Maar eerst een mooie oude stoepa op de kiek kort nadat we aan de trek begonnen zijn.
Het uitzicht was echt geweldig
Daar komen we vandaan. We hadden uitzicht!
Zo ziet dat er uit. En we hebben stevige hoge schoenen aan. De gids loopt op flipflops.
Aan het diner. Was knap fris daarboven.
Wel een spirituele slaapplek voor kerstavond! Overigens prima geslapen.
Op de terugweg met de kok. Elke groep (er waren er 6) heeft zijn eigen gids en kok. Erg goed voor de werkgelegenheid. Wij hadden een prima gids en zeker ook een hele goede kok.

Na De trek direct door naar Pyndia, voor een bezoek aan DE grot. In deze grot meer dan 8000 (geen nul te veel) boedhabeelden. Het is een pakhuis! Vol pakhuis. Maar minder ongeorganiseerd dan het pakhuis in Kalaw. En heel veel toeristischer. Busladingen vol!

Pakhuis!
Volgens Wikepedia dus meer dan 8000. Ik geloof ze.

Geef een reactie